SAID FITT


Personal Trainer & Online Coach

Biografie


Mijn naam is Said en momenteel woon ik in Groningen. In 2010 maakte ik voor het eerst kennis met fitness. Dankzij de juiste training en voeding heb ik veel van mijn doelen behaald. Een van de doelen die ik heb bereikt is het meedoen aan wedstrijden in de klasse Mens Physique. Met als hoogtepunt de Nederlandse kampioenschappen.

 

Naast mijn eigen passie voor sport vind ik het geweldig om met mensen te werken. Door personal training te geven combineer ik deze twee passies.

 

Ik zit in het laatste jaar van de studie Sportkunde en daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd. Zo heb ik bijvoorbeeld Fit!vak en (sport)voeding afgerond. Ik ben dus een gecertificeerde personal trainer die graag anderen helpt om hun eigen doelen te bereiken. Door goede training en de juiste voeding begeleid ik alle soorten atleten. Van jong tot oud en van beginner tot wedstrijdatleet.

 

Is jouw doel spieren opbouwen of spierkracht verhogen? Of wil je juist gewicht verliezen? Of heb je zelf een specifiek doel in gedachten? Dan ben ik de juiste coach voor jou!

Doelgroep:


Gespecialiseerd in alle doelgroepen van jong tot oud.

Specialiteiten:


Gewichtsverlies, Kracht, Spieropbouw, Boot Camp, TRX, wedstrijdbegeleiding Men's Physique en poseerlessen.

Ervaring:


Ruim 7 jaar ervaring in verschillende vormen van training (fitness)


Certified Personal Trainer


Certified Personal Fitness TrainerAan het begin van elk traject vraag ik naar jouw doelstelling(en). Op basis hiervan worden trainingsschema's gemaakt, waar je zelf, of waar we samen mee aan de slag kunnen.

Voedingscoach

 

Ook kunnen er persoonlijke voedingsschema's gemaakt worden. Hierin wordt duidelijk zichtbaar wat te eten om je doelen te bereiken. Daarnaast wordt er rekening gehouden met eventuele allergie├źn en voorkeuren van voedsel.

 

Sportmasseur


In 2016 heb ik een cursus sportmassage gevolgd. Hier heb ik niet alleen massage technieken geleerd, maar ook veel over de spieren zelf. Ik kan dus eventueel ook te hulp schieten als masseur.


Medic First Aid


Ook ben ik in het bezit van een Medic First Aid (EHBO) diploma, om goed hulp te kunnen bieden bij een mogelijke ongeval.


CERTIFIED


TRAINERNaast de ervaring in het geven van training heb ik ook een aantal certificaten gehaald om mijn kennis nog meer uit te breiden. Zo ben ik opgeleid om diverse sporters te begeleiden naar de top, dit zowel fysiek als mentaal.  • Begeleiding van jong tot oud


  • Begeleiding op elk niveau


  • Gericht op jouw doelen


  • Ruim 7 jaar ervaring in verschillende vormen van training (fitness)

 

SAID FITT

 

            PERSONAL TRAINER & ONLINE COACH

0611905757

Groningen

info@saidfitt.com

KVK 677.658.74