PERSONAL

TRAINING

SPIEROPBOUW


 

Effectieve training om de spieren op de juiste manier te belasten om meer spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd ook sterker te worden.

€29 /60min

AFSLANKENTraining gericht op effectief verliezen van vetmassa doormiddel van krachttraining en cardiovasculaire training.  Waardoor je al op korte termijn slanker, fitter en sterker wordt.

€29 /60min

CROSSFIT TRAININGTijdens een Crossfit training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, banden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

€29 /60min

DUO-TRAINING


 

Trainen met een trainingsmaatje? Dat kan! Een intensieve, effectieve en leuke training om samen je doelen na te streven!

€49 /60min

MEN'S PHYSIQUEPersonal Training voor de fanatieke atleten die een Men's Physque wedstrijden willen staan. Deze intensieve training bestaat uit krachttraining gecombineerd cardiovasculair training om je beste shape neer te zetten. Poseerlessen zijn inbegrepen.

€29 /60min

ONLINE

COACHING

Pakket 1Dit pakket bestaat uit één trainingsschema, één voedingsschema en twee maanden online begeleiding op gebied van trainen, voeding en supplementen via mail en whatsapp. Daarnaast ontvang je 15% korting op producten van First Class Nutrition en 20% korting op kleding van Hoistwear.

€69

Pakket 2Dit pakket bestaat uit twee trainingsschema's, twee voedingsschema's en vier maanden online begeleiding op gebied van trainen, voeding en supplementen via mail en whatsapp. Daarnaast ontvang je 15% korting op producten van First Class Nutrition en 20% korting op kleding van Hoistwear.

€99

Pakket 3Dit pakket bestaat uit drie trainingsschema's, drie voedingsschema's en zes maanden online begeleiding op gebied van trainen, voeding en supplementen via mail en whatsapp. Daarnaast ontvang je 15% korting op producten van First Class Nutrition en 20% korting op kleding van Hoistwear.

€119

 

SAID FITT

 

            PERSONAL TRAINER & ONLINE COACH

0611905757

Groningen

info@saidfitt.com

KVK 677.658.74